Loaded JSON is empty

Ben ik al up2date?

Ben ik al up2date?

Dat vraag ik mij dagelijks af. Aangezien over 5 weken de mondelingen exames in volle gang zijn en we over enkele dagen naar Keulen gaan. Maar het antwoord is nog ver te zoeken. Ik heb alle leesdossiers etc ingeleverd (moet ze alleen nog even in mijn hoofd stampen. en voor de rest geen idee.

Best lastig vind ik zelf . vandaar mijn leuke idee om seens het een en ander voor te bereiden. Maar hoe?

dat weet ik nog niet. vooral relaxed zijn dan komt alles goed hoop ik.

nu dag 2 er bijna opzit komt het exame en keulen dichterbij

spannend maar toch ook leuk?

Naja we zien eht wel

Nu weer langzaam aan in het school leven druipen en vanmiddag misschien zwemmen...

voor nu lieve volgers bedankt voor het elzen en ik hoop dat bij jullie alles voorspoedig gaat

X-x-X Leentje (en klaasje ook wel een beetje toch ;))

Wij knokken en genieten
Examen dag 2
 

Post comment as a guest

0
  • No comments found