Loaded JSON is empty

Competitie deel 2 in Dordrecht

Competitie deel 2 in Dordrecht

Hallo lezers,

Vandaag was de 2e competitie wedstrijd (hoofdklasse), dit keer in Dordrecht.
2 afstanden die voor mij op het programma stonden: 100 vlinderslag & 50 schoolslag

Of ik er super veel zin in had? Nou niet helemaal, een wedstrijd zorgt altijd voor de nodige (sportieve)spanning. Je wil natuurlijk wel presteren!
Een wedstrijd is ook niet alleen maar racen en klaar....Nee er is ook nog een psychologisch gedeelte: hoe deel ik mijn race in, de voorbereiding naar een wedstrijd toe, startjes & keerpunten, warming-up etc.

Maar goed, genoeg vertelt over het mentale stukje...

Het inzwemmen heb ik verkort, zodat ik nog even tijd over had om mijn wedstrijdbroek aan te trekken. Eerste race was al vroeg in het programma.
Nu ken ik al aardig de weg door het zwembad, maar toch ging het vandaag even mis waardoor ik voor eventjes was opgesloten. Ik wilde namelijk graag naar de tribune en de makkelijkste weg is via een noodtrap. Welke ook tijdens een eerdere wedstrijd veel werd gebruikt. Het trappenhuis in was geen probleem, eenmaal boven kreeg ik de deur niet open. Dan maar weer naar beneden. Alleen de deur beneden wilde ook niet meer open, wat nu??

Voor even zou ik ook niet raar opkijken, als er binnen 5 min een beveiliger pols hoogte kwam nemen.
Gelukkig was er iemand die de deur voor mij wilde openen, maar op dat moment denk je wel: Neeeee... daar gaat me race.

Race 1 - 100 vlinderslag: 1.11.63 (Snel dan inschrijftijd)
Race 2 - 50 schoolslag: 35,86 (Sneller dan inschrijftijd)

Beide racen zwommen lekker: schoolslag tempo zou nog omhoog kunnen en met de vlinderslag heb ik het laten lopen in de laatste 50 meter.
Puntjes die ik dus weer kan en ga meenemen in de voorbereiding naar de volgende wedstrijden!

Dit was het voor nu,
Tot de volgende keer!
___________________________________
We zijn ook actief op Facebook en YouTube!

Brokkenpilootje
Van alles en nog wat....

Related Posts

 

Post comment as a guest

0
  • No comments found