Loaded JSON is empty

Een nieuwe stap in de goede richting

Een nieuwe stap in de goede richting

Heey  hallo daar!

Hier ben ik weer eens,  mijn eerste blog op de nieuwe site, Hoewel ik het onwijs  stom vind dat alle blogs weg zijn gaan we er weer flink tegen aan.  De laatste loodjes zijn aangebroken en inmiddels zijn alle opdrachten voor school  ingeleverd, stagebeoordeling binnen en heb ik nog maar 5 school/stage dagen te gaan  voor dat ik  kan genieten van zon zee strand rust en veel liefde en gezelligheid.  Maar nog voor dat allemaal gaat gebeuren was vandaag een speciale dag.. Zoals sommige wel weten heb ik een gehoor probleem en ben ik aan de slag gegaan voor een gehoorapparaatje. Vandaag was de dag dat ik hem  mocht gaan uittesten en mee naar huis nemen.  Man wat een schok was dat toen ie aan ging.  Ik hoorde letterlijk alles!. van het wrijven over mijn broek tot het klikken van de muis van de audicien.  Ik kreeg een flinke brok in mijn keel.  Na alles goed en wel te hebben afgesteld mocht ik de "weide"wereld in.  wauw ik hoorde van alles en kon op eens gesprekken opvangen ( wel stond hij toen erg hard.) Tijdens het autorijden  hoorde ik alles maar de radio viel helaas op de achtergrond. eenmaal thuis  een verrijking van geluid en samen met broerlief  wat dingen uitgetest. kortom er is al flinke verbetering wat ook bij een test van de audicien te merken was. Wel vond ik hem wat hard staan en schrok  ik van de wc en het koffiezetappraat. Na hem wat zachter te hebben gezet werd dit al minder.  Maar o o o wat een mega ervaring, en wat is het wennen. Ik ben heel benieuwd hoe dit op school en stage uit zal pakken en zal jullie zeker op de hoogte houden.. Voor nu was dit het even en zal ik jullie zeker op de hougte houden.  Fijne zondag allemaal!!!!! en natuurlijk een fijne zaterdag avond ;) Dikke pakkert van mij

Nieuwe koffer!
PW presentatie
 

Post comment as a guest

0
  • No comments found