Een spannende week

Een spannende week

Leentje krijgt weer een spannende week

het is de laatste lesweek voor de schriftelijke exames SPANNEND !! maar het is ook de week van de afspraak bij mijn grote vriend wolvius over mijj onderkaak. En dan krijg ik hopelijkl te horen wanneer hoelang wat waar hoe etc. ben benieuwt. verder info krijgen jullie waarschijnlijk woensdag want dan weet ik meer ;)


vrijdag gaan we de tafeltjes verplaatsen naar het examen hok en dan 3 weekies wachten en dan zit ik daar van half 2 tot half 5 ( of eerder) mijn nederlandse exame te maken Spannend !! die week daarna ook en dan heb ik een lang weekend vrij wegens de andere exame kandidate die dan nog wel exames hebbe vandaar ook dat ik de 3e week ook nog vrij ben behalve vrijda middag

kortom spannende week/ spannende tijd

maar het komt goed hoor

X-x-X Leentjee

Een dagje Rotterdam!
Gewoon lekker algemene zaakjes met een tikkeltje h...
 

Post comment as a guest

0
  • No comments found