Loaded JSON is empty

Examen dag 2

Examen dag 2

Vandaag was het dan 2 van de exames na afgelope vrijdag had ik een goed gevoel dus vandaag zou ook wel goedkomen.

Het eerste exame was geschiedenis gelukkig werd ik vanmorge optijd opgehaald en op school gezet door mijn aardige chauffeur en busvriendin. nog evenw at voorbeereiden en het examen kon beginnen. Eenmaal in het hok ging het redelijk maar hoe verder ik in de vrage kwam hoe moeilijker ze werden o o o wat een pittige toets, nu maar hopen dat ik minimaal een 5,5 heb gehaald dan ben ik al blij. daarna even pauzen en mezelf goed beloond met een bakje noodles. vervolgens bio deze ging een stuk makkelijker en ik krijg mijn zelfvertrouwe weer terug . ik was dan ook ruim op tijd klaar ( rond 10 over 3. snel hans belle of ik nog emt hun mee kon maar ik was vergete dat famke 10 min eerder weg moest dus dat ze al lang vertrokke waren. toen hij opnam was ie zelfs al in amstelveen. dan amar samen emt vriendlief snel naar de bus. dit qwas gezellig daarna de trein naar haarlem genomen en daar de bus naar huis intussen even met het huisfront gebeld om door te geven dar ik eerder thuis was.

nu lekker thuis en lekker in de relax stand

morge middag wiskunde dus moet helaas ook nog even leren

al met al een lange zware dag maar het komt goed.

Xxx Leen

p.s ik ga ff de antwoorden na kijken ;)

Ben ik al up2date?
Morgen aftrap eerste examen Nederlands
 

Post comment as a guest

0
  • No comments found