Gewoon lekker algemene zaakjes met een tikkeltje humor

Gewoon lekker algemene zaakjes met een tikkeltje humor

Hoiii iedereen :D

Hoe is het met jullie?
Met mij ondanks de spierpijn in mijn rug en been en heup goed. Ik ben gister bij de orthodontist geweest en die was best aardig voor me :P.
dit maal alleen wat aanpassignen aan het draadje en een dikker draad door de slotjes. MAARRRR de volgende keer( waarschijnlijk 28 mei|) komt er weer een grote beurt in dat kleine dierbare mondje van me. Dan gaan ze enkele slotjes weer loshalen en opnieuw plaatsen, maar dan op een andere plek etc. de 24e april is het ook mondjes dag voor mij :p dan moet ik naar mijn grote vriendd wolvius . die gaat samen met mij en mijnj mams ( en misschien nog wt andere doktoren) overleggen hoe en wat met mijn onderkaak. Ikzelf hoop oz rond oktober september en hoop dat ondanks mijn leeftijd van 18 jaar ik nog in eht kinder ziekenhuis mag blijven voor 1 operatie. Daar ken ik vele mensen en weet ik hoe eht gaat. en ze hebben mij al zovaak op die tafel gehad dat die ene keer er ook wel bij kan. Toch????? vast wel. nou ja dat word weer lekker spannend. Ik hoop alleen wel dat ik zijn naam goed zeg. begin namelijk namen door elkaar te halen. Niet zo gek toch als ze op elkaar lijken, wolvius ,hovius, wolf etc. gelukkig zin erook doktorer die neit op elkaar lijken kwa naam ;) maar ook dan is het aariig puzzlen af en toe.

Naja komt allemaal goed zeggen we dan voor nu even doorbijten met me zere mondje en zere rug. en rtoch hard aan school trekken, vrijdag een gesprek over mijn fantstische toekomst ( zouden ze het ook over mijn toekomst emt klaas gaan hebben ?) dus dat word gezellig en spannend

voor n ben ik ff moe en moet ik weer aan schoolwerk (wiskunde etc.

dus tot heelsnell dikke kusjes en knuffels -X-x-X- Leen

Een spannende week
Het was FANTASTISCHH
 

Post comment as a guest

0
  • No comments found