Het afgelopen jaar 2013

Het afgelopen jaar 2013

2013 was weer een heftig jaar,\. een jaar met vele spannende momenten maar ook vele pracht momenten. Momenten die zwaar waren. en momenten die mijn dag, humeur, en zelfs mijn toekomst soms veranderde. het begon allemaal natuurlijk bij het begin. Januarie voor het eerst oud en nieuw met Klaas. Wat een pracht moment. een knallend begin voor een alles besissend jaar voor mijn gevoel. want o o o wat stond er allemaal weer bij me voor de deur enw a heb ik sommige mense de stuipen op het lijf gejaagd ( waaronder mezelf heel vaak) het volgende moment stond al snel hierna weer klaar.mijn linker pinkie kreeg een correctie en hoewel ik zenuwachtig was. hadden mijn vrienden en klaas er voor gezorgd dat ik genoeg afleiding had.

In het ziekenhuis is het vaak zo na een operatie dat stel je heb een infuus die vaak dan uit mag als je goed eten en of drinkt. hoewel de pleister van mijn infuus los zat besloot ik dit zo te laten aangezien hij er toch bijna uit mocht. maar ik was even vergeten dat ik zo suf was als een slappe vaatdoek en viel dan ook zo nu en dan nog in slaap.Plots werd ik wakker en voelde iets nats over me arm druppelen. ik zag het kleine infuus slangetje uit me arm en ik zg de druppeltjes vocht er langzaam uitlopen. op mijn pyjama en bed lag natuurlijk allemaal bloed van dat kleine gaatje. een voordeel ik kreeg el ene lekker schoon bedje en moest toch naar de wc had ik gelijk wat te doen ;)

een paar dagen later al weer lekker naar school en hoewel dit veel energie kosten en ik eenheel hulp behoevend iemand was ging het top. tot ik op een dag onder de douche vandaag kwa m en de knokkel op mijn pols in zicht kwam man man man wat een dag was dat zeg ( u kunt in de andere blogs vinden hoe deze dag isverlopen) in iedergeval veel gereis dus en een niew kleurtje gips een maandje later zo ongeveer rond 26 maarrt werd ik 18. man man wat een happening maar wat een top leeftijd.

weer 2 maanden later inmiddels zitten we in mei. begonnen de exames en hoewel ik er het hele schooljaar al mee bezig was. was dit toch zenuwslopend. en dan heb ik het alleen nog maar over de schriftelijke exames. gelukkig ging alles redelijk en kon ik mijn zenuwen redelijk bedwingen ( nog bedankt hans en famke voor het goede vervoer ;)

begin jjuni gingne wwe met havo 6 en tl5 naar Keulen ik was er bijna ziek van en zag er erg tegen op waarom dat is een te lang cerhaal maar achteraf ben ik super blij dat ik ben meegegaan het was een top tijd en heb super leuke en mooie herringeringen en een slotje aan de liefdes muur samen met klaas wat wil een mens nog meer ;)

de eerste 5 dagen van juli zijn dagen die ik lieverd niet wil herrneren het waren de 3 dagen van het mondelingen exames man man man wat een stress en dan ook nog is een beugel die net is aangedraaid maar gelukkig heb ik me eer mede dankzij fijne examinatoren en een hele hoop adrenaline stress en blokwerk doorheen geslagen . maar man wil je me di nooit meer aan don wwe zouden de uitslag krijgen een uurna je laatste exame maar dit liep volleedig anders het werd zo een uurtje of 4 in plaats van 12 dat we de uitslag kregen en we werden dan ookerg op de proef gesteld omdat ieerst bavo was

en eht van niet geslaagd tot wel geslaagd ging als je snapt wat ik bedoel dus toen mijn klas aan de beurt was en de eerste 8 ofo gezakt waren werd ik bijna ziek van stress. klaas micht 2 leerlingen voor mij en toen hij geslaagd was was ik al dolblij maar toen moest iik nog en ik zweer het je als je dan door eenn teamleider die in de deuurstaat met een grote smile naar binne word geroepen bekruipt je een gevoel van angst ik kon bijna niet meer lopen van de zenuwen en was blij dat ik zat aan dat tafeltje in dat lokaal..en toen daar de uitslag kwam van GESLAAGD!!!!!!!!! werd ik helemaal gek maar eht was top

hierna een heerlijke vakantie gehad en een nieuwe jaar in de havo

voor nu even een auze en deel 2 zal vast snel komen

X-x_x

Website reset
Happy Christmas time
 

Post comment as a guest

0
  • No comments found