Loaded JSON is empty

Throwback Saturday: Lichtjes avond 2016

Throwback Saturday: Lichtjes avond 2016

Heey hallo allemaal!

Wegens storing en niet kunnen inloggen heeft deze blog enorm veel vertraging opgelopen. Waarvoor mijn excuses.

Laten we beginnen bij het begin....

Een paar weken voor deze datum, werd ik via het ziekenhuis uitgenodigd en gevraagd of ze op dit mooie lichtjes gala, mijn filmpje mochten vertonen. Dit filmpje heb ik enkele jaren terug opgenomen voor stichting hoofdzaak.

Uiteraard was ik erg enthousiast, er zouden ook enkele zeer bekende Nederlanders komen, waaronder prins Pieter Christiaan van Oranje.

En daar was hij dan, Het lichtjesdiner! Ik was letterlijk ziek maar toch mezelf in een jurkje gehesen en klaas in een mooi pak. Het was enorm druk op de weg en we kwamen net op tijd aan op de locatie waar we moesten zijn. We werden heel hartelijk ontvangen. Jassen ingeleverd bij de garderobe, en naar onze tafel. Daar raakte we al snel aan de praat en kwamen we erachter dat we een echte Sophia tafel hadden. We zaten aan tafel met personeel van het Sophia kinderziekenhuis. Het was erg gezellig en al snel werden we welkom geheten, door niemand minder dan Joke Bruijs.

"Wat een eer om hier te zijn"

Aansluitend kwam het voorgerecht dat heerlijk was. Daarna kwam mijn filmpje, ingeleid met een prachtige speech van een van de doktoren. Aan het einde van het filmpje kreeg ik een dank van Joke Bruijs en de dokter. En last but not least een warm applaus. Daarna konden we loten kopen. Ik nam een lot en klaas twee. Tijdens het tussengerecht trad Joke Bruijs op. Hoewel het tussengerecht wat minder lekker viel, was het prachtig.

Ook het hoofdgerecht was heerlijk en inmiddels was het aan tafel heel gezellig geworden. Tijdens het hoofdgerecht traden Gerard Cox en Joke Bruijs samen op. De idolen van mijn opa, Ik genoot met volle teugen. Na het optreden kwam de veiling en zijn er verschillende items voor mooie bedragen geveild door niemand minder dan: Alexander Pechtold.

Na dit alles kwam het dessert en de bekendmaking van de loterij en de opbrengst. Er kwamen tijdens het diner verschillende mensen en doktoren naar mij toe om mij te complimenteren over het filmpje. Maar wat ik nog steeds met vol verbazing niet kan geloven. Is dat tijdens de bekendmaking van de loterijprijzen, de prins himself naar mij toe kwam om mij te complimenteren. Hij was trots op mij! Helaas besefte ik me dit pas nadat hij weg was. Maar wauw wat een eer.

Wat ik ook een eer vond, is dat ik tijdens het dessert dankzij Prof Irene Matthijssen op de foto ben geweest met Joke Bruijs en Gerard Cox. Wauw wauw wauw wat een avond. Na de bekendmakingen en dessert kregen we een verrassingsoptreden van niemand minder dan Xander de Buisonje, wauw! En daarna, mocht ik met hem op de foto net als alle andere genodigden. Wel vertelde iemand van de organisatie aan Xander, dat ik het gezicht van de avond was. Ik was trots op mijzelf en heb genoten. Daarna kreeg ik nog meer complimenten over het filmpje.

Veel later dan verwacht maar zeer voldaan en gelukkig reden we na 12e naar huis.

Het was een avond vol verrassingen, geluksmomenten en nieuwe herinneringen.

Ik ben enorm dankbaar dat ik hierbij aanwezig mocht zijn. En ik hoop dit volgend jaar weer mee te mogen maken

Het was prachtig

XXX Marleen

Location (Map)

DIY Racing Drone: Tweety (Part 1)
Peek of my Week 1
 

Post comment as a guest

0
  • No comments found