Loaded JSON is empty

Peek of my Week 1

Peek of my Week 1

Peek of mij week

Hoii Hierbij de eerste peek of my week. Het was een druk maar leuk weekje.  lees je mee? 

Maandag

Vandaag was een spannende dag. Na weken hoofdpijn toch besloten naar Rotterdam te gaan. Eenmaal bij de arts aan tafel het een en ander besproken en wat foto's van vroeger gekeken. Dit om te kijken of er toen al iets zat op de pijnlijke plek. Uiteindelijk een afspraak gemaakt voor MRI en besloten dat we ook nog eenmaal een slaapmeting gaan doen. In eerste instantie was de MRI beschikbaar op 19 augustus. Dit vond ik erg laat aangezien de hoofdpijn steeds vervelender word. Gelukkig was er nog een plek op een andere locatie van het Erasmus op 19 juli. Na wat overleg werd ook duidelijk dat ik de 22e juli dan de uitslag zo krijgen. Kortom veel in gang gezet. Daarna lekker naar huis en een broodje eten. Na even in de zon besloot ik te gaan sporten. Even het hoofd leeg. 's Avonds moest ik nog even langs Amsterdam om bij klaas mijn bestelde opladers te halen. 

Dinsdag was een stage dag. Na een dag hard werken en opruimen heb ik bij thuiskomst weinig gedaan. 's Avonds nog tv gekeken en daarna naar bed.


Woensdag was een vrije dag, ik was niet lekker dus besloot thuis te blijven. 's Middags even een stukje gelopen en wat opgehaald bij de apotheek 's avonds lag ik er dan ook erg vroeg in 


Donderdag was wederom een stage dag. Hoewel ik de dag al begon met hoofdpijn was het een leuke drukke dag. Ik mocht vroeg weg van stage en ben toen thuis verder gegaan met het schoonmaken van speelgoed. Daarna lekker vis gegeten en tv gekeken. Eenmaal weer boven ben ik mijn bed in gekropen en heb ik een film gekeken. 


Vrijdag ochtend had ik even stage. Ik kreeg van alle ouders een prachtig cadeau. Een map met fototjes van de kinderen wat ze later wilde worden. Op de voorkant de juffen stonden er ook op en die hadden de tekstjes groep 2b en het schooljaar 2015-2016 en de Willem Alexander school. Daarna even naar huis en in de chillmodus. Toen opa langs was geweest nog even naar stage om een bos rozen af te geven en toen weer naar huis Om een uur of 11 ben ik naar school gegaan en heb ik mijn overgangsbewijs opgehaald. Ik ben nu dus echt officieel over naar jaar 3. Verder die middag heerlijk rustig aan gedaan en 's avonds naar klaas. 


Zaterdag hebben klaas en ik heerlijk uitgeslapen en zijn we even de stad in geweest. Ook hebben we hard gewerkt aan een project van klaas. 's Avonds gingen we uiteten om te vieren dat ik over was. Het eten was zalig en de sfeer zat er goed in. Daarna nog poolen in het sportcafé en toen naar het huis van klaas. Nog even wat geklust op de computer en daarna heerlijk naar droomland

Zondag was een rustige dag na lekker uitslapen snel weer aan de slag met het project. Aangezien het heerlijk weer was zijn we in de middag een lekker ijsje gaan eten en hebben we wat boodschappen gedaan. Eenmaal thuis een broodje gegeten en weer verder achter de computer. Daarna heel gezellig samen gekookt en heerlijk gegeten voor de televisie. Na het eten snel opgeruimd en spullen gepakt want ik ging weer met de trein richting huis. Maandag zou een hele leuke dag worden ;

Throwback Saturday: Lichtjes avond 2016
Moe...
 

Post comment as a guest

0
  • No comments found