Loaded JSON is empty

Pijn.... is dat fijn

Pijn.... is dat fijn

Gek genoeg baal ik maar ben ik ook super blij. Ik heb al ruim 1 week oorpijn en deze week kwam daar hoofdpijn een grote blaar zere voeten en een bult op mijn kop(door de lantaarnpaal) bij. Maar zoals ik al zij ben ik dolblij en gelukkig, ik heb namelijk wederom een super klas en een geweldige stage.

Ik ben super opgenomen in de groep en bij de collega's, voel me sterk en de kinderen en ouders zijn super lief en blij met mij. Heb al super leuke dingen gedaan en heb via via gehoord dat ze echt blij met me zijn en mij goed kunnen gebruiken. Kijk nu al uit naar de leuke lesjes die ik ga geven!! En alle mooie en gezellige momenten die ik met zowel school als stage mee ga maken. Kortom dubbele gevoelens maar ook puur geluk en een gevoel van dankbaarheid.

Ziek..
Back to School

Related Posts

 

Post comment as a guest

0
  • No comments found