Soms zijn er van die dagen...

Soms zijn er van die dagen...

Iedereen heeft het wel is zo 'n dag dat je het evoel heb dat er lood in je schoenen zit, dat je niks wil

dat ales tegen je werkt, en dat je nergens energie voor heb. Nou zo'n dag heb ik vaak genoeg. en het gekke is hoe dichter alles bij mij komt hoe meer ik het krijg. examen stress geld stress regel stress planning stress. en als je dan ook nog dingen te horen krijgt die je niet wil of waar je je op verheugd had

dan kan het leven je echt niks meer schelen je voelt je loodzwaar moe futloos en heb nerges puf voor. de klok is je grootste vijand want die ellendige dag lijk neit 24 uur maar 48 uur te duren

ach ja rondje in de zon fris windje in je gezicht en hopen dat deze dag toch nog iets beter word ;)

ik hoop dat mijn lieve volgers vandaag een veel mooiere dag hebben ik wens het ze toe

dikke knuffels Leen X

Spannend!!!
Klaas de bouwer
 

Post comment as a guest

0
  • No comments found