Loaded JSON is empty

Tijd voor een feestje!!!!

Tijd voor een feestje!!!!

​Hey hallo allemaal,

Lang geleden dat er weer een blog online is gekomen. Waarvoor mijn excuses. Ik heb het de laatste tijd onwijs druk maar ik geniet er gelukkig wel met volle teugen van. De laatste periode van school is in gegaan dus moet veel dingen afronden, nog wat nieuwe opdrachten enzovoort. Verder heb ik het erg druk op stage maar word mijn harde werk enorm gewaardeerd. Gister dan ook een super gezellige juffendag gehad. Heel erg verwend en genoten van alle leuke dingen die we hebben beleeft. Maar zoals de titel al zegt is het ook vandaag weer tijd voor een feestje!. Vandaag is het koningsdag, oftewel de koning viert zijn verjaardag. Super leuk en ik ga straks dan ook zeker een kijkje neen op de koningsmarkt hier in de buurt. Maar... er is nog een reden om te feesten. Vandaag zijn Klaas en ik alweer 4,5 jaar samen. Man man wat gaat dat snel. Voor de gene die ons goed kennen, weten ze dat we wel eens wat flinke ruzies kunnen hebben maar dat we desondanks gek zijn op elkaar. Helaas zijn we vandaag niet samen maar gaan we wel lekker een paar nachtjes weg in de vakantie. Waarnaar toe? Dat is voor ons ook nog een verrassing maar daar zullen we zeker over vloggen :P. Maar goed vandaag dus lekker genieten en terug kijken op 4,5 mooie jaren.Een tijdje terug hebben wij dankzij mijn lieve nichtje Romy Vrolijk een prachtige fotoshoot gehad. Super mooie foto's met een mooi verhaal op haar eigen blog. De link naar deze blog staat aan het eind van de blog. De foto's laten zien hoe gek we met elkaar zijn en hoe mooi de liefde is.

\Lieve schat, Als ik onze liefde moet beschrijven zeg ik vaak een mooie relatie die lijkt op een achtbaan. Diepe dalen maar ook de mooiste pieken beleven we samen. Ik hoop nog vele jaren te mogen genieten van en samen met jou. Ik hou van je.

Kortom ik ga vandaag lekker genieten. En wat gaan jullie vandaag doen???

Laat het vooral weten op de Facebook pagina van onze blog.

Fijne koningsdag allemaal!!!

Dikke koningskussen van

Marlene 

Moe...
Ziek zijn op de examen dag. Als dat maar goed gaat...
 

Post comment as a guest

0
  • No comments found