Loaded JSON is empty

Van alles en nog wat....

Van alles en  nog wat....

​Heey  hallo  daar!

Hier weer een blog van mij, Inmiddels weer/of nog steeds  verkouden  en moe maar ik geniet voor de volle 300% van het leven. Ik heb een enorm fijne klas en stage gaat super,  heb het wel erg  druk en neem veel hooi op mijn vork maar ik word voor volledig aangezien en dat is een enorm fijn gevoel.   Verder  gaat  het uiteraard met mij en mijn lieve klaas ook enorm goed al kan ik hem uiteraard ;) nog steeds soms achter het behang plakken.. Dit  weekend komt sint aan en daar kijk ik enorm naar uit.  De sint periode op stage..  de gezelligheid van alle leuke dagen en dingen.  en alle gezellige momenten met vriendinnen die ik steeds meer ga plannen  ik verheug me er enorm op..   Nu even een paar dagen knallen en rust afwisselen met elkaar en genieten van alles.   Morgen lange schooldag en als mijn  to  do lijst dan af komt is dit mensje gelukkig :) 

Voor nu wens ik iedereen een hele fijne sint intocht! 

en alvast welterusten voor straks  ;) XXX

Dikke pakkerd 

Leentje 

Competitie deel 2 in Dordrecht
Streep door AmpStrip
 

Post comment as a guest

0
  • No comments found