Waar is me gips gebleven?

Waar is me gips gebleven?

pfff wat een dag vanmorgen tot ontdekking gekomen dat me gips niet meer goed zat toch maar naar school wan tja heliomare heeft alles. toen toch weer terug naar huis want ik moest naar het ziekenhuis dus afgezet door hans eenmaal daar durfde de gipskamer het niet aan(altijd leuk:s)

dus toen naar me tante en vanaf daar naar Rotterdam gebeld ik moest toch daarheen dus hup d auto in inmiddels had de vrouw van de eerste hulp het gips er wel afgehaald aangezien me pols al te zien was en me duim er bijna uit dus met wat gaas en 2 pennen uitstekende naar Rotterdam daar aangekomen mocht ik gelijk doorlopen(na een zenuw plasje;) de gipsmeester haalde het overige gaas weg en heeft mij toen opnieuw in gegipst en geplakt (al met al veel in de stel geknepen. toen weer inclusief roze gips naar huis nog even langs me tante om het te laten zien en te vertellen dat het goed is gekomen. al me al een zware dag. 

Resultaat NIEUW gips
Een goede nacht
 

Post comment as a guest

0
  • No comments found