Ziek zijn op de examen dag. Als dat maar goed gaat.......

Ziek zijn op de examen dag. Als dat maar goed gaat.......

​Heey hallo lieve lezers,

De titel zegt het al. Om precies te zijn 17 februari. Ik had die dag gewoon school maar ook een Engels examen. Hoewel ik niet helemaal fit wakker werd wilde ik wel mijn examen maken. Toch school gebeld om in de ochtend nog wat rust te nemen. Iets eerder dan nodig ging ik naar school. Ik wilde de meiden nog even spreken en gewoon even rustig voorbereiden voor het examen. Eenmaal op school had ik het nog steeds koud dus hield ik mijn jas aan. Ik had wel ontbeten maar nog niet geluncht, Ik was misselijk en ik dacht door de stress en zenuwen. Uit eindelijk werd ik erg licht in mijn hoofd en vroeg of iemand een droog broodje voor mij wilde halen. Toen een van mijn vriendinnen met een bolletje kwam aanzetten werd ik heel erg misselijk. Zo misselijk dat ik bijna moest braken. Ik was nog steeds erg licht in mijn hoofd dus vroeg of een andere vriendin een docent wilde halen. Ik moest naar de wc want ik moest braken. Maar toen...... ging het mis. Het werd geel voor mijn ogen en ik viel flauw. Gelukkig snel weer bijgekomen en goed geholpen door medeleerlingen en vriendinnen. Gelukkig ook goed opgevangen anders was het veel erger afgelopen. School had de ambulance gebeld dus die kwam snel ter plaatsen. Eenmaal in de ambulance van alles gemeten. Ik wilde in eerste instantie graag het examen als nog maken aangezien het leek alsof het wel ging. Toen de broeder vroeg of ik koorts had, kon ik geen antwoord geven. Ik had die ochtend nog niet gemeten. Toen hij dat ging meten bleek dat ik 39.5 koorts had . Kortom examen ging niet door..... Gelukkig was er al die tijd een docent bij mij die ik goed kende. Die heeft toen de klas op de hoogte gesteld die het examen in moesten. Daarna heeft zij mij naar huis gebracht.

Ik ben erg dankbaar voor de fijne school en lieve mensen om mij heen die mij die dag zo goed hebben geholpen. Wel was het gek toen ik bijkwam en er een andere docent naast me zat dan om wie ik had gevraagd ;) Maar dat was niet erg,

De week daarna flink de griep gehad en flink afgezwakt. Gelukkig in de vakantie lekker uitgerust en hersteld. Nu mijn conditie nog ;)

X-x-x Marlene

Tijd voor een feestje!!!!
Vue Alkmaar gaat binnenkort open!
 

Post comment as a guest

0
  • No comments found