WLToys V959

WLToys V959

Elke drone piloot begint bij een speelgoed drone, en zo was deze WLToys mijn allereerste kennismaking met drones. Hiermee leer je de stuuringskneepjes, vooral binnen vliegen met deze of in een sporthal. Want deze drone is niet bestand tegen veel wind!
Walkera QR X350

Walkera QR X350

Mijn intresse in deze hobby werd groot. Ik wilde graag een stap groter, naar het serieuze werk. En zo kwam ik bij deze drone van Walkera terecht, 2ehands gekocht en achteraf gezien na aanschaf kapot. Gelukkig ben ik handig met een soldeerbout, drone voorzien van een nieuwe behuizing, esc's en motoren.
DJI F450

DJI F450

Mijn allereerste zelfbouw drone, die ik ook nog eens gebruik voor een profielwerkstuk. Hoe leuk is het als je school en hobby kan combineren. Maar zoals je ziet hangt er ook een camera onder, jawel....de beelden in onze vlogs worden gemaakt met deze drone! Misschien wordt de volgende wel een hexacopter!
Parrot Airborne Cargo

Parrot Airborne Cargo

Groter dan de F450 gaan we helaas niet, dan maar weer iets kleins. Deze kleine Parrot minidrone is te bedienen met een smartphone of tablet. Vliegt uiterst stabiel in de lucht! Zoals op de foto te zien zit er een mooie propellor protections op, je kan hem zelf in de lucht gooien met opstijgen! Van deze drone hebben we een unboxing en review!
Walkera F210

Walkera F210

FPV Racing is een nieuw fenomeen en begint ook echt een nieuwe tak van sport te worden. Een soort van Formule 1 race, maar dan met drones. Super snel parcours afleggen, door airgates vliegen en een crash overleven?: deze F210 kan dat allemaal! En als bestuurder kijk je live mee in de cockpit, via een FPV bril!
Tweety DIY

Tweety DIY

invulling
Welke volgt?

Welke volgt?

De ene drone die sneuvelt en de ander koop/bouw je er weer bij. Welke wordt de volgende? Een Phantom 4 of toch een zelfbouw? Zelf ook opzoek naar een drone? Je kan bij ons altijd te recht voor vragen, adviezen, tips & tricks en info over de (huidige) regelgeving.
No valid json found